J. Lowas liko patenkintas M. Ozilo reakcija, kai neleido šiam žaisti

Vokietijos rintinės treneris Joachimas Lowas buvo priverstas imtis permainų po netikėto 0:1 pralaimėjimo Meksikos komandai.

Žūtbūtinėse rungtynėse su Švedijos ekipa J. Lowas ant suolo paliko vieną didžiausių komandos žvaigždžių Mesutą Ozilą. Vis dėlto prastai pirmajame susitikime atrodęs vokietis trenerio nenuvylė praleidęs rungtynes.

„Po rungtynių su Švedija Ozilas parodė puikią reakciją treniruotėse, tokią kokios tikėjausi iš visų žaidėjų, kurie nežaidė.

Todėl visi bus mano pasirinkime rungtynėse prieš Pietų Korėją. Manau, kad turime 18 žaidėjų, kurie gali žaisti. Sebastianas Rudy negalės žaisti, nes vis dar praėjo per mažai laiko po to, kai jis keliose vietose susilaužė nosį.

Jis galėtų žaisti su kauke, bet tai būtų nelogiška. Visi 18 žaidėjų bus pasirengę neskaitant Jerome‘o (gavo raudoną kortelę, red. pastaba). Hummelsas galės žaisti, jis jau treniravosi ir neturi jokių problemų“, - teigė J. Lowas.

J. Lowas taip pat buvo paklaustas apie daug kritikos šiame čempionate sulaukiantį Thomasą Mullerį.

„Po rungtynių su Meksika mes turėjome ilgą pokalbį, žiūrėjome video ir analizavome jo žaidimą.

Jis yra atviras pastaboms ir yra labai savikritiškas. Mes kalbėjome apie kai kuriuos elementus ir jis žino situaciją. Jis yra toks žaidėjas, kuris nepaisant negatyvumo žiūri į priekį, jis visada turi pozityvų nusiteikimą ir yra mums labai svarbus“, - pridėjo J. Lowas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...