J. Lowas: nusivyliau M. Ozilu

Po itin nesėkmingo pasaulio čempionato Mesutas Ozilas pranešė apie karjeros pabaigą Vokietijos rinktinėje. Itin daug kritikos sulaukęs futbolas teigė, kad buvo neteisingai peikiamas visos Vokietijos ir susiejo tai netgi su rasizmu.

M. Ozilas išplatintame pranešime teigė, jog nebepadės Vokietijos rinktinei, tačiau paliko galimybę sugrįžti. Vis dėlto rinktinės strategas Joachimas Lowas patikino, kad Londono „Arsenal“ saugo su Vokietijos rinktinės marškinėliais nebeišvysime.

„Kaip aš matau, tai Mesutas Ozilas aiškiai nusprendė pasitraukti ir nusprendė pats uždaryti duris sugrįžti, todėl sugrįžimas nėra tema apie kurią galima kalbėti“, - teigė strategas.

„Mesutas man neskambino dar iki šios dienos. Aš bandžiau su juo susisiekti kelis kartus per pastarąsias dvi savaites žinute ir telefonu. Mesutas pasirinko tokį kelią ir aš turiu jį priimti.

Ozilas buvo mano žaidėjas devynis metus. Mes daug patyrėme kartu. Kelis nuopuolius, bet daugiau pakilimų. Mes laimėjome pasaulio čempionatą. Tai išliks amžinai.

Aš vis dar manau, kad jis buvo vienas geriausių Vokietijos žaidėjų per pastaruosius 20-30 metų. Vieną dieną mes turėsime pokalbį. Norėčiau, kad savo sprendimą jis man būtų pranešęs asmeniškai, todėl pradžioje buvau kiek nusivylęs“, - atviravo J. Lowas.