J. Mascherano didžiausia varžovų grėsme įvardijo C. Tevezą

„Barcelona“ gynėjas Javieras Mascherano prieš UEFA Čempionų lygos finalą, kuriame jo ekipa kausis prieš Turino „Juventus“, kaip didžiausią pavojų varžovų gretose išskyrė Carlosą Tevezą.

31-erių metų snaiperis šį sezoną yra vienas „bianconeri“ lyderių, o jo tikslus smūgis atnešė komandai „Coppa Italia“ titulą.

Mascherano kartu su Tevezu atstovavo „Corinthians“ bei Londono „West Ham“, be to, abu futbolininkai žaidžia Argentinos rinktinėje.

„Tevezas – aukščiausios klasės žaidėjas, puikus centro puolėjas ir, be viso kito, futbolininkas, mėgstantis laimėti“, – Mascherano pasakojo UEFA tinklalapiui.

„Rungtyniavome vienas prieš kitą mačuose tarp „Boca Juniors“ ir „River Plate“, taip pat „Manchester United“ bei „Liverpool“ dvikovose. Be to, žaidėme ir vienose gretose.“

„Karjeros pradžioje mūsų keliai buvo labai panašūs, tačiau tuomet jis išvyko į Mančesterį, o aš – į Liverpulį.“

„Barcos“ gynėjas taip pat pridūrė, kad gerai organizuotas „Juventus“ futbolas jo komandai šeštadienį gali tapti rimtu iššūkiu.

„Jie turi tą itališką kovingumą. Su juo susidoroti visada yra labai sunku, nes jie lengvai nepasiduoda. Jų futbolas – labai taktiškas. Jie supranta žaidimą ir negana to, yra labai talentingi.“