J. Mata: apie "Man City" triumfą "Premier" lygoje galvoti dar anksti

Juanas Mata tiki, kad nepaisant įspūdingos "Manchester City" formos, kova dėl "Premier" lygos titulo dar nebaigta.

"Miestiečiai" kol kas iš 15 susitikimų laimėjo net 14 ir tvirtai pirmauja prieš ispano atstovaujamą "Manchester United".

Vis dėlto, saugas primena, jog sezonas nė neįpusėjo. Be to, "raudonieji velniai" iš kito Mančesterio klubo patys taškus atimti galės jau šį savaitgalį.

"Jiems sekasi gerai ir jie laimi daugybę mačų", - kalbėjo Mata. "Jie muša puikius įvarčius, bet manau, kad savo darbą atliekame ir mes. Sekmadienį bandysime parodyti galintys žaisti labai gerą futbolą bei iškovoti tris taškus."

"Tai yra labai ypatinga akistata, mes visi tai žinome, ypač dėl mūsų abiejų pozicijos turnyrinėje lentelėje."

"Žaisime prieš "City" "Old Trafford" ir tai yra vienerios iš tų rungtynių, kurias nori žaisti kiekvienas - vienerios iš tų tikrai ypatingų rungtynių, kurias turi "Premier" lyga."

Tuo, kad varžovai visą sezoną tęs tokiu pačiu tempu, Mata netiki.

"Laimėti kiekvieną mačą yra sunku bet kam, taigi, mes to laukiame (kol "City" praras taškus - red. past.)", - pridūrė ispanas.

"Tai yra labai sunku, ypač "Premier" lygoje. Kai žaidi prieš "Watford", "Stoke", "West Ham" ar bet ką kitą svečiuose, tuomet yra sunku laimėti kiekvienerias rungtynes ir mums reikia būti pasiruošusiems, jei jie praras taškus."

"Prisimenu, jog prieš kelis sezonus, kai "United" pirmavo prieš "City" aštuoniais taškais, "City" laimėjo dėl geresnio įvarčių santykio."

"Tai yra išprotėjusi lyga ir apie tai, kad ji jau pasibaigė, galvoti dar per anksti - "City" jums pasakys tą patį."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...