J. Milneris jaučiasi optimistiškai

Anglijos rinktinės saugas Jamesas Milneris nesigaili iškeitęs „Manchester City“ į „Liverpool“ klubą, nepaisant puikaus jo buvusio klubo starto „Premier“ lygoje.

29-erių žaidėjas šio sezono pradžioje vaidina svarbų vaidmenį „Liverpool“ ekipoje. Jis startinėje sudėtyje pradėjo visas tris šio „Premier“ lygos sezono rungtynes, o jo komanda surinko 7 taškus iš 9 galimų.

Buvęs J. Milnerio klubas „Manchester City“ sezoną pradėjo dar geriau, laimėjęs visas tris rungtynes, tačiau nepaisant to, jis džiaugiasi savo sprendimu ir teigia esąs patenkintas „Liverpool“ sezono pradžia, nors jo komandos žaidimas kol kas dar nėra užtikrintas.

„Viską pamatysime sezono gale, ar ne?“ – paklaustas, ar jo komanda gali kovoti dėl titulo, atsakė J. Milneris.

„Tai – puikus laikas būti šiame klube. Be abejo, klube buvo daug pasikeitimų, tiek aikštėje, tiek už jos ribų, tad mums reikės laiko, kad pasiektume savo geriausią formą, tačiau sezono pradžia yra tenkinanti.“

„Nenorime nusistatyti jokių konkrečių tikslų, tačiau kuo ilgiau su komanda žaisime kartu, juo labiau matysite mūsų gerėjantį žaidimą.“

Dukart su „Manchester City“ „Premier“ lygą laimėjęs futbolininkas šią vasarą persikėlė į Liverpulį ir teigia, jog tai buvo teisingas sprendimas.

„Mačiau juos (Man City – aut. past.) per televiziją, tačiau jeigu būčiau likęs ten, jų pasirodymus galbūt būčiau stebėjęs nuo atsarginių žaidėjų suolo.“

„Tai yra sprendimas, kurį pats padariau. Labai džiaugiuosi prisijungęs prie „Liverpool“ ir mėgaujuosi kiekviena minute. „Liverpool“ yra prie pergalių pripratęs klubas ir kiekvieną kartą, kai žengiame į aikštę, iš mūsų yra tikimasi pergalės – tai prideda spaudimo, tačiau jis yra malonus.“ – teigė J. Milneris.