J. Mourinho apie galimus naujokus: panašu, kad ne

Prieš "Premier" lygos sezono startą surengtoje spaudos konferencijoje "Manchester United" komandos treneris Jose Mourinho pranešė, kad į klubą naujokų greičiausiai taip ir nebeatvyks.

"Raudonieji velniai" visą savaitę laukė naujienų dėl Toby Alderweireldo ar kito centro gynėjo atvykimo, tačiau panašu, kad nei belgo, nei kito žaidėjo "Man Utd" nesulauks. Transferų langas užsidaro šiandien 19 valandą, o J. Mourinho teigia, kad šiam momentui jokių naujų žinių nėra.

"Nesu tikras, o transferų langas užsidaro šiandien", - apie galimus klubo veiksmus kalbėjo strategas. - Manau, kad man yra laikas pamiršti apie transferus ir susikoncentruoti į žaidėjus, kurie man galės padėti pirmajame sezono mače".

"Galbūt net į tris pirmuosius mačus, nes vėliau lauks rinktinių pertrauka. Tai leis mums pamiršti apie tai, kas vyko vasara ir geriau susikoncentruoti į dabartinę sudėtį", - teigė J. Mourinho.

Galiausiai dar vieno žurnalisto paklaustas, ar klubo sirgaliai gali tikėtis, kad paskutinę minutę kažkas nutiks netikėto, strategas atsakė: "Informaciją, kurią turiu aš, sako, kad ne."

"Man Utd" šią vasarą pasipildė trimis naujokais - Diogo Dalotu, Lee Grantu ir Fredu.