J. Mourinho: aš išmečiau "Man United" vadovaudamas "Porto" bei "Real"

"Manchester United" treneris Jose Mourinho po pasitraukimo iš UEFA Čempionų lygos rado keistą pasiteisinimą - jis nusprendė atkreipti dėmesį į savo ankstesnį darbą kituose klubuose.

Nemažai sirgalių kvestionavo stratego sprendimą į starto sudėtį vos penktą kartą šį sezoną išleisti Marouane'ą Fellaini, kuomet Paulis Pogba buvo paliktas ant suolo.

Tai galiausiai atsisuko prieš pačią "raudonųjų velnių" komandą, į kurios vartus dublį įmušus Wissamui Ben Yedderiui kelialapį į ketvirtfinalį iškovojo "Sevilla".

"Tai nėra pasaulio pabaiga. Sėdėjau šioje kėdėje Čempionų lygoje du kartus ir išmečiau "Man United" jų namuose "Old Trafford", - kalbėjo Mourinho.

"Sėdėjau šioje kėdėje vadovaudamas "Porto" - "Man United" iškrito. Sėdėjau šioje kėdėje vadovaudamas Madrido "Real" - "Man United" iškrito. Taigi, nemanau, jog klubui tai yra kažkas naujo. Žinoma, būti "Manchester United" treneriu bei pralaimėti UEFA Čempionų lygos rungtynes namie yra neatleistina."

Vėliau atsakydamas į "BT Sports" klausimus "raudonųjų velnių" treneris jau iš tiesų kalbėjo apie susitikimą.

"Manau, pirmasis įvartis visada būtų buvęs svarbus ne tik dėl pirmosios akistatos rezultato, bet ir dėl šio mačo tipo", - pridūrė Mourinho.

"Mes stengėmės būti agresyvūs bei intensyvūs nuo pat pirmosios minutės. Mes nepasižymėjome, o "Sevilla" palaikė kamuolį ir gerai kontroliavo rungtynes."

"Turėjome gerų progų įmušti, tačiau jie pelnė vieną įvartį ir nuo to laiko viskas tapo žymiai labiau emocinga. Antrasis įvartis viską pavertė neįmanoma."

"Turėjome gerų atkarpų, rungtynių labai nekontroliavome, bet negaliu pasakyti, kad buvo kažkas negerai su mano žaidėjais ar jų nusiteikimu."

"Tai yra futbolas - mes pralaimėjome, tačiau rytojus yra nauja diena, o šeštadienį laukia naujas susitikimas."

"Džiaugiuosi, kad žaidėjai nesislepia savo nusivylime, tačiau dramai laiko neturime."