J. Mourinho atkirto F. de Boerui: M. Rashfordas prie tokio trenerio išmoktų tik pralaimėti

Jose Mourinho spaudos konferencijoje nesusilaikė ir gana aštriai atkirto Frankui de Boerui už šio išsakytą nuomonę apie Marcusą Rashfordą.

Specialistas iš Nyderlandų teigė, kad M. Rashfordui netinka toks treneris kaip J. Mourinho, kuris akivaizdžiai neišnaudoja jo potencialo. "Premier" lygoje puolėjas iš 20 susitikimų net 15 kartų buvo ant suolo, tačiau gavęs progą ir vėl priminė, kad yra vertas žaisti nuo pat pirmųjų minučių.

J. Mourinho šis kolegos komentaras nepatiko ir jam antrindamas priminė, kad M. Rashfordui dirbti tikrai nebūtų gerai su blogiausia "Premier" lygos treneriu.

"Aš skaičiau komentarą, kurį pasakė blogiausias "Premier" lygos treneris visoje istorijoje. Frankas de Boeras, kurio komanda pralaimėjo visas savo septynias pirmąsias rungtynes ir nepelnė nei vieno įvarčio, pasakė, jog Marcusui nėra gerai dirbti su manimi", - pareiškė J. Mourinho.

"Jeigu jis būtų treniruojamas Franko, tai jis išmoktų tik kaip pralaimėti visas rungtynes. Su manimi Marcusas gali pajausti pergalės skonį", - pridūrė strategas.