J. Mourinho atvirai: bijau sezono pradžios

"Manchester United" vairininkas Jose Mourinho su didžiule baime pasitinka naująjį sezoną - komandos pagrindas vis dar atostogauja, o strategui tenka dirbti su gerokai mažesnę vaidmenį turinčiais žaidėjais.

Šią naktį "raudonieji velniai" stos į dar vienas draugiškas rungtynes - susitiks su Madrido "Real". Paskutinėse rungtynėse J. Mourinho sulaukė antausio iš "Liverpool" - pralaimėjimas rezultatu 1-4.

"Man Utd" sezoną Anglijoje pradeda jau rugpjūčio 10-ąją dieną - tokie žaidėjai kaip Romelu Lukaku, Jesse Lingardas, Marcusas Rashfordas ir Paulis Pogba pagal planą dar neturėtų būti pasiruošę.

"Tai labai keistas sezono pasiruošimas, tačiau tai nėra klubo kaltė", - "BeIN" laidai sakė portugalas. - Organizacine prasme viskas yra padaryta beveik tobulai. Problema yra tai, kad dauguma žaidėjų vis dar ilsisi po pasaulio čempionato, bet tai jiems yra būtina".

"Tai yra problema, nes kai grįžime į Europą vis dar turėsime tik tuos žaidėjus, su kuriais dirbame čia. Mes pradėsime sezoną Anglijoje su didžiule rizika.

Sezono startas bus be žaidėjų, kurie žaidė pasaulio čempionato paskutiniuose etapuose. Tai reiškia, kad jie neturės laiko įsilieti į treniruotes. Mane tokie dalykai baugina, kai sezonas jau yra už nosies", - pridūrė J. Mourinho.