J. Mourinho: "Chelsea" nenusipelnė FA taurės

Vyriausiasis "Manchester United" treneris Jose Mourinho po nesėkmės FA taurės finale neliejo pykčio ant savo komandos ir sakė, kad Londono "Chelsea" nenusipelnė pergalės.

"Wembley" stadione vakar dėl paskutinio šio sezono trofėjaus "Chelsea" susikovė su "Man Utd". Vienintelis Edeno Hazardo įvartis nulėmė "mėlynųjų" triumfą turnyre.

"Aš pasveikinau "Chelsea" komandą, nes ji laimėjo finalą, tačiau manau, kad jie nebuvo verti pergalės", - iškart po rungtynių sakė portugalas.

"Privalėjau juos pasveikinti, nes esu sąžiningas žmogus ir "Manchester United" komandos treneris, kuris gerbia savo oponentus. Tačiau aš esu įsitikinęs, kad pergale turėjo džiaugtis mūsų sirgaliai. Mes buvome geresnė komanda, bet toks jau yra futbolas. Esu nusivylęs.

Mes likome antri tiek "Premier" lygoje, tiek FA taurėje, tačiau mano supratimu mes buvome geriausi", - pagyrų sau ir savo komandai negailėjo J. Mourinho.

Apie vasaros planus J. Mourinho nedaugžodžiavo: "Negalvoju visiškai apie nieką kitą, kaip tik atostogas. Dirbau kaip žvėris visus 10 mėnesių, todėl privalau "išsivalyti" savo galvą. Šį sezoną aš atidaviau viską, atidavė viską ir mano žaidėjai. Esu laimingas."

"Man Utd" šį sezoną liko taip ir neiškovojęs nei vieno titulo.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...