J. Mourinho: "Mes turėjome laimėti šias rungtynes"

"Manchester United" komandos treneris Jose Mourinho išgyveno dar vieną išbandymą – jo vadovaujami "raudonieji velniai" neleido Londono "Arsenal" komandai iš Mančesterio įsivežti pergalės.

"Arsenal" ir "Man Utd" klubų susirėmimas baigėsi lygiosiomis 2:2. "Kanonieriai" net du kartus pirmavo šiose rungtynėse, tačiau J. Mourinho po susitikimo buvo įsitikinęs, kad varžovai pasiekė teigiamą rezultatą tik dėl to, kad jo komanda pernelyg dažnai klydo.

"Šiandien mes baudėme patys save. Tai labai, labai sudėtinga, tačiau žaidėjai parodė savo atsidavimą", - teigė portugalas.

"Nuo pat pirmos minutės buvo matomas fantastiškas požiūris į rungtynes. Daugelis žaidėjų yra susidūrę su sunkumais, tačiau kai kurie iš jų vis tiek pademonstravo gerą žaidimą.

Mes turėjome laimėti rungtynes. Suklydome abu kartus, kai jie įmušė savo įvarčius. Padarėme ir tokių klaidų, kuriomis jie pasinaudoję galėdavo sukurti pavojingas kontratakas", - tęsė J. Mourinho.

Po rungtynių sulaukęs klausimo, ar komandoje trūksta talento, jeigu lygintume ją su kitomis aukščiausio lygio "Premier" lygos ekipomis, J. Mourinho pareiškė: "Yra dalykai, kurių aš negaliu gauti iš jų (žaidėjų - red). Tai yra viskas, ką galiu pasakyti."

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...