J. Mourinho: "Mūsų tikslas yra grįžti į kovą dėl didžiojo ketverto"

"Manchester United" vyriausiasis treneris Jose Mourinho prieš būsimą dvikovą su "Bournemouth" teigė, kad komanda yra neblogoje sportinėje formoje ir iki lapkričio pabaigos tikisi grįžti į didįjį ketvertą.

"Raudonieji velniai" itin sunkiai pradėjo sezoną - buvo problemų tiek aikštėje, tiek ir už jos ribų. Šiuo metu "Man Utd" užima aštuntąją poziciją, tačiau nuo ketvirtoje vietoje esančio Londono "Arsenal" nėra didelė praraja -  viso labo 5 taškai.

"Šiuo metu mums reikia susikoncentruoti į savo žaidimą ir pasiekti geresnius rezultatus. Visgi, aš nemanau, kad nuvykus į "Stamford Bridge" dar galima parodyti geresnį žaidimą nei tai darėme mes. Mes jau turėjome tris taškus savo kišenėje, tačiau paskutinę minutę iš mūsų jie buvo atimti", - sakė portugalas.

"Tvarkaraštis, su kuriuo iki pat šiol turėjome susitaikyti, tikrai nebuvo malonus mums. Visgi, aš manau, kad besibaigiant lapkričiui mes nebūsime pozicijoje, kurioje esame dabar.

"Kai tu esi už didžiojo ketverto, kalbėti apie lenktynes dėl titulo nėra verta, tačiau kai tu esi jame, kuriame, mano nuomone, mes būsime, tada gali pradėti apie kažką galvoti", - tęsė strategas.

Komentuodamas situaciją dėl traumuotų žaidėjų, J. Mourinho daug gerų žinių negalėjo pranešti: "Fellaini ir Dalotas vis dar yra iškritę iš rikiuotės. Valencia dar taip trūksta vieno žingsnio iki to, kad galėtų žaisti. Lingardas ir Alexis jau turėtų būti pasiruošę artimiausioms rungtynėms."