J. Mourinho: niekada neturėjau problemų su P. Pogba

Jose Mourinho spaudos konferencijoje teigė, kad dar niekada nebuvo toks laimingas savo komandoje turėdamas Paulį Pogbą.

Pastaruoju metu šios dvi pavardės, atstovaujančios "Manchester United", buvo minimas žiniasklaidoje. Sklido gandai, kad dėl prastų santykių P. Pogba pasiprašė būti parduotas "Barcelona" komandai.

Visgi, kaip žurnalistų akivaizdoje kalbėjo J. Mourinho, problemos nėra: "Tiesa yra tokia, kad per dvejus su truputi metų, kiek mes esame kartu čia, niekada nebuvau labiau patenkintas juo nei dabar.

Negaliu paprašyti nieko daugiau iš jo - jis sugrįžo į komandą, sudalyvavo trijose treniruotėse ir paprašė, kad būtų juo pasitikima nuo pirmų minučių. Aš negalėjau tikėtis, kad jam taip greitai pavyks atsistatyti."

"Jūs, žurnalistai, gali rašyti apie jį ir mane ką tik norite, tačiau niekada nemeluokite. Niekada neįtraukite jo į situaciją, kurioje bandote jį parodyti kaip neišauklėtą vaikiną, koks jis tikrai nėra. Jis niekada neturėjo jokio konflikto su manimi, mes niekada nesakėme blogų žodžių vienas kitam. Tarp mūsų niekada nebuvo jokių problemų", - visiškai kitokius žodžius nei buvo piešiama spaudoje dėstė J. Mourinho.

Strategas taip pat patvirtino, kad P. Pogba ir toliau vilkės kapitono raištį artėjančioms rungtynėms su "Brighton".