J. Mourinho po nesėkmingų rungtynių pažėrė kritikos savo jaunimui ir klubo vadovybei

Jose Mourinho po dar vienų nesėkmingų pasiruošimo rungtynių nebeištvėrė ir pasakė visa tai, ką mano apie perspektyviuosius "Manchester United" komandos žaidėjus.

"Raudonieji velniai", kurie vis dar yra priversti verstis be kertinių žaidėjų, pasiruošimo metu patyrė nesėkmę prieš "Liverpool". Jurgeno Kloppo auklėtiniai dominavo rungtynėse ir varžovus sutriuškino rezultatu 4-1.

Po rungtynių J. Mourinho teigė, kad su šia sudėtimi niekas ir neturėtų tikėtis geresnių rezultatų, o ryškiausia komandos žvaigždė Alexis Sanchezas yra tik "vienas karys lauke".

Žurnalistas po rungtynių pasiteiravo portugalo paklausdamas, kodėl A. Sanchezas atrodo toks nelaimingas - J. Mourinho nesusilaikė: "Žiūrėk, tu nori, kad jis būtų laimingas žaisdamas su žaidėjais, kuriuos turime dabar?"

"Šiame pasiruošimo cikle yra svarbiausia kažkaip išgyventi ir nepatirti dar labiau gėdingų pralaimėjimų. Alexis yra vienintelis puolėjas, kurį turime savo gretose. Jis yra vargšas žmogus, kuris bando iš šios situacijos išspausti geriausią", - tęsė portugalas.

Vėliau J. Mourinho nurodė, kad šie rezultatai neturėtų būti sureikšminti, nes didžioji dauguma dabartinių žaidėjų nepradės sezono pagrindinėje komandoje.

"Mes pradėjome rungtynes su dauguma žaidėjų, kurių nebus, kai prasidės sezonas. Tai nėra mano sudėtis, su kuria aš dirbsiu. Nėra net puse žaidėjų, kurie bus rugpjūčio 9-ąją dieną. Taigi, jūs neturėtumėte sureikšminti to", - ir toliau savo jaunimu pasitikėjimo nerodė J. Mourinho.

Po rungtynių kalbėdamas J. Mourinho nepagailėjo kritikos ir klubo vadovybei, kuri, pasak stratego, žaidėjų perėjimų lange nedirba taip, kaip turėtų.

"Aš norėčiau sulaukti dar dviejų naujokų, tačiau manau, kad jų negausiu. Įmanoma, kad sulauksiu vieno žaidėjo. Tačiau jis tebus vienas iš tų penkių, kuriuos klubui įvardijau dar prieš kelis mėnesius", - užbaigė J. Mourinho.