J. Mourinho po pralaimėjimo Bazelyje: Pogba keitimas kainavo brangiai

"Manchester United" treneris Jose Mourinho pripažino, kad jo sprendimas pakeisti Paulį Pogba komandai kainavo brangiai. Prancūzas UEFA Čempionų lygos susitikime su "Basel" aikštę paliko antrojo kėlinio viduryje esant rezultatui 0-0.

Be rekordinio "raudonųjų velnių" pirkinio komandos žaidimas šiek tiek sustojo ir galiausiai jie praleido įvartį paskutinėmis minutėmis bei iš Šveicarijos grįžo su pralaimėjimu.

"Man United" išlieka A grupės viršūnėje, tačiau klubas jau vakar galėjo užsitikrinti šią poziciją galutinėje rikiuotėje. Dabar netgi teoriškai įmanoma, jog Mourinho auklėtiniams teks varžytis Europos lygoje.

"Ar Pogba išėmimas turėjo įtakos komandai?" - klausė portugalas.

"Manau, jog turėjo - Pauliui atsisėdus ant suolo mes nebebuvome tokia gera komanda. Visgi, po 65 minučių tai buvo dėl nuovargio."

"Išleidau į aikštę tokį patyrusį žaidėją kaip Matičius ir maniau, kad tai mačo nepaveiks."

"Išleidau Marcusą (Rashfordą - red. past.), jog suteiktų mums daugiau greičio bei sukeltų jiems daugiau problemų ir Zlataną, kad išlaikytų kamuolį, taigi, planas buvo geras."

Lemiamas grupės rungtynes "Man United" žais prieš Maskvos CSKA. Tiek rusai, tiek "Basel" klubas turi trimis taškais mažiau nei Mourinho auklėtiniai.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...