J. Mourinho šią vasarą laukia vieno naujoko

"Manchester United" strategas Jose Mourinho dar kartą išreiškė nusivylimą, jog šią vasarą sulauks tik dar vieno papildomo naujoko, nors norėtų dviejų.

Portugalas kritikavo klubo vadovybę dar JAV vykusio turo metu, kur "raudonieji velniai" savo žaidimu priešsezoninėse rungtynėse tikrai nesužavėjo.

Nors komandos sudėtyje tuo metu dar nebuvo visų lyderių, treneris baiminasi, kad jų ateinantį sezoną gali nepakakti.

"Ne, esu tikras, jog gausiu vieną", - "beIN SPORTS" paklaustas, ar tikisi įsigyti dar du futbolininkus, atsakė Mourinho.

"Manau, du žaidėjai nėra tai, ką gausiu. Manau, jog prieš sezoną taip nutinka praktiškai kiekviename klube, nes treneris visada nori daugiau. Tokia yra mūsų prigimtis ir mes visada norime komandai daugiau."

"Visgi, klubo sprendimai yra kitokie. Įprastai negauni to, ko nori, ir tai nutikdavo visos mano karjeros metu. Jeigu iki transferų lango pabaigos įsigysiu vieną futbolininką, viskas bus gerai."

Portugalas taip pat sulaukė klausimų apie startinį vienuoliktuką.

"Žinau, jog jis bus maždaug toks pats. Jis labai nepasikeis", - pridūrė Mourinho.

"Mes iš esmės turime tuos pačius žaidėjus. Tie, kuriuos nusipirkome, yra atsarginis vartininkas, 19-metis vaikinas bei iš esmės vienintelis naujas futbolininkas Fredas, taigi, mūsų komanda tikrai nebus labai pasikeitusi."

Minėtas atsarginis vartininkas yra Lee Grantas, o 19-metis vaikinas - iš "Porto" atvykęs krašto gynėjas Diogo Dalotas.