J. Mourinho: "Spalis dar neįpusėjo, o mes jau kalbama apie pozicijas turnyrinėje lentelėje"

Jose Mourinho galiausiai pripažino, kad reikalai "Manchester United" klube nesiklosto taip, kaip norėtų jis, tačiau ragina sirgalius nepamiršti fakto, jog sezonas dar tik įsibėgėja.

J. Mourinho ateitis "Man Utd" klube iki pat šiol nėra aiški - vadovybė stratego neatleido net ir po keturių nelaimėtų rungtynių. "Premier" lygoje "raudonųjų velnių" situacija taip yra nepavydėtina - trys pergalės iš septynių galimų ir 10-oji pozicija turnyrinė lentelėje.

Šeštadienį "Man Utd" ekipos laukia dvikova su "Newcastle". "Šarkos" šį sezoną demonstruoja itin prastus rezultatus, todėl kalbama apie tai, kad nelaimėjus ir šių rungtynių, J. Mourinho iškart bus atleistas iš trenerio pareigų.

"Suprantu, kad tai bus svarbios rungtynės, tačiau turėtume prisiminti, kad tai dar tik spalio pradžia. Kai pažiūri į turnyrines lenteles visoje Europoje, supranti, kad rugsėjo ir spalio mėnuo neturi visiškai nieko bendro su tuo, kaip komandos būna išsidėsčiusios jau sezono pabaigoje", - teigė portugalas.

"Mes galime žaisti ir pasiekti gerokai geresnius rezultatus nei dabar", - spaudos konferencijoje pripažino J. Mourinho. - Mums reikia taškų ir dar kartą taškų. Per paskutines dvejas rungtynes juo praradome ir dabar tai reikia susigrąžinti".