J. Mourinho sutiktų dirbti "Lyon" arba "Monaco" klube

Į trenerio kėdę artėjančią vasarą grįžti ketinantis Jose Mourinho mato save "Ligue 1" pirmenybėse, skelbia "L'Equipe".

Minėto šaltinio teigimu, J. Mourinho nesulauks darbo pasiūlymo geriausiame šalies klube – PSG sieja ateitį su Thomu Tucheliu. Visgi tai portugalo nejaudina – jis sutiktų dirbti kitose dvejose komandose.

J. Mourinho dėmesį yra patraukę "Lyon" ir "Monaco" klubai. Pastarasis šį sezoną išgyvena tikrą žaidimo krizę, tačiau turi nemažas finansines galimybes. Visgi "Monaco" nėra pati realiausia portugalo karjeros stotelė, nes į komandą neseniai sugrįžo Leonardo Jardimas, kuris vargu, ar bus atleistas antrą kartą per sezoną.

"L'Equipe" laikosi nuomonės, kad "Lyon" yra pagrindinis klubas, kuris gali prisivilioti J. Mourinho. Dabartinio trenerio Bruno Genesio sutartis su klubu baigiasi po šio sezono, todėl jau kurį laiką yra kalbama, kad "Lyon" ieškos naujo stratego.

"Lyon" prezidentas Jeanas-Michelis Aulas yra už šią idėją. Pasak šaltinio, "Lyon" klubui įgyvedinti šį tikslą gali padėti investuotojai iš Kinijos bei iš parduotų žaidėjų sukauptos santaupos. 

J-M. Aulas jau ne pirmą kartą taikosi į J. Mourinho. 2010 metais "Lyon" kvietėsi strategą, tačiau tuomet nebuvo finansiškai pajėgūs konkuruoti su Madrido "Real".

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...