J. Mourinho tikisi, kad dar du komandos žaidėjai paseks T. Alderweireldo pavyzdžiu

Jose Mourinho tikisi, kad po sezono nereikės atsisveikinti su Christianu Eriksenu ir Janu Vertonghenu.

Abiejų futbolininkų kontraktai su Londono "Tottenham" baigiasi artėjančią vasarą. C. Eriksenas su išvykimu yra siejamas nuo praėjusio sezono pabaigos, todėl jį išsaugoti bus ypatingai sudėtinga užduotis.

Neseniai bendradarbiavimą su "Tottenham" klubu pratęsė Toby Alderweireldas, kurio ankstesnė sutartis taip pat turėjo baigtis po sezono.

"Vienintelis dalykas, kurį galiu pasakyti apie Christianą, tai, kad aš labai apsidžiaugčiau, jeigu jis pasirašytų naują sutartį", – sakė J. Mourinho. – Kas liečia kitus dalykus, aš apie tai kalbėti negaliu".

Sulaukęs to paties klausimo apie J. Vertongheną, J. Mourinho paprasčiausiai palinksėjo galva, parodydamas, kad komandoje nori ir šio žaidėjo.

"Mano nuomone apie kontraktus yra tokia, kad vienintelis klubas turi teisę siūlyti naują sutartį. Po to eina žaidėjo, jo šeimos ir agento norai.

Jeigu bent viena šios grandinės dalis to nenori, pasiekti susitarimą yra labai sudėtinga. Tokius dalykus dažniausiai išsprendžia vienas pasikeitimas – tai naujas agentas", – pridūrė J. Mourinho.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...