J. Obi Mikelis pasipiktino kroatų sprendimu ilsinti lyderius

Nigerijos rinktinės kapitonas Johnas Obi Mikelis ragina kroatus išlikti profesionalais bei paskutiniajame grupių etapo mače prieš Islandiją žaisti stipriausia sudėtimi.

Pastarąją komandą "super ereliai" vakar patys nugalėjo Ahmedo Musos dublio dėka ir tai jiems leidžia išlikti kovoje dėl vietos aštuntfinalyje.

Nors pergalė prieš Argentiną Gernoto Rohro auklėtiniams leistų nebesidairyti į varžovus, o pralaimėjimas reiktų šimtaprocentinį iškritimą, lygiųjų atveju tektų laukti paslaugos iš kroatų.

Tiesa, jų treneris Zlatko Daličius jau pranešė, jog leis pailsėti keliems savo vadovaujamos rinktinės lyderiams.

"Nemanau, kad tai yra pats geriausias sprendimas", - Mikelis pasakojo portalui Goal.com. "Tai yra didžiulės svarbos turnyras - negalima ilsinti žmonių bei suteikti kitiems šanso patekti į kitą etapą."

"Jie turėtų būti profesionalai ir žaisti stipriausia sudėtimi. Tai yra tokios svarbos etapas, kad negalima ilsinti žaidėjų tiesiog padedant kitiems patekti toliau."

Nepaisant šių žodžių, Nigerijos futbolininkams savo darbą visų pirma teks padaryti patiems. Per pastaruosius penkis pasaulio čempionatus su Argentinos rinktine jie buvo susitikę keturis kartus ir visus keturis mačus jie pralaimėjo.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...