J. Rodriguezo žmona: jis nori likti Madride

Nepaisant dėmesio rodomo iš Anglijos „Premier“ lygos, atrodo, kad Jamesas Rodriguezas nesiruošia niekur vykti ir yra nutaręs likti Ispanijos sostinėje, kur gina Madrido „Real“ klubo garbę. Rodriguezas yra laimingas būdamas „karališkajame klube“ ir nori pasilikti Madride, taip teigia jo žmona Daniela Ospina.

„Manchester United“ ir „Chelsea“ klubo dėmesio sulaukęs Rodriguezas buvo intensyviai siejamas su šiais klubais, nes Madride gauna nedaug pasireikšti. Nors „El Classico“ jam pavyko pasižymėti pakilus nuo suolo, tai buvo tik 17-osios rungtynės „LaLiga“ čempionate, o iš jų tik 9 pradėjo nuo pirmųjų susitikimo minučių.

Nepaisant tokios situacijos, Rodriguezas nori pasilikti „Real“ ekipoje: „Jamesas yra labai susikaupęs ir tai yra asmeninis sprendimas. Jis yra laimingas, bet kai reikės priimti sprendimą, jis jį priims“, - kalbėjo Jameso žmona.

„Negaliu nieko pažadėti, bet žinau, kad Jamesas nori likti su „Real“, aš taip pat myliu Madridą ir esu labai laiminga Ispanijoje ir taip pat norėčiau čia likti. Jis yra be galo laimingas, visada sunkiai dirba ir bando patobulėti. Žinoma, norėčiau, kad jis žaistų daugiau, meluočiau jei sakyčiau kitaip“, - pridėjo Ospina.