J. Sampaoli atskleidė rimtas Čilės rinktinės ir A. Vidalio problemas

Buvęs Čilės rinktinės treneris, o dabar Argentinai vadovaujantis Jorge Sampaoli atskleidė rimtas problemas, kurias turi į 2018 metų pasaulio čempionatą nepatekę čiliečiai.

J. Sampaoli su Lioneliu Messi pagalba prasibrovė į pasaulio čempionatą, tačiau Čilės rinktinė paskutinėse rungtynėse nusileido brazilams ir buvo priversti susitaikyti su mintimi, kad į Rusiją kitą vasarą nevyks.

57-erių metų strategas atskleidė, kokios problemos slypi šioje komandoje: "Didžiausių problemų turi Arturo Vidalis, kuris reikalauja net medicininės pagalbos. Jis labai daug geria ir visiškai savęs nebekontroliuoja.

Prisimenu, kaip lėktuvu skridome iš Limos. Vidalis priėjo ir paprašė atidaryti alaus butelį, kurį nusipirko oro uoste. Pasakiau, kad negalima: kartu skrenda svarbūs asmenys. Alaus jis negėrė, bet pasielgė dar kitaip - su kompanija atsuko viskio butelį. Visi žino šią jo problemą, tačiau kažkodėl jis vis dar yra dangstomas."

J. Sampaoli įvardijo ir kitus futbolininkus, kurie mėgsta pasilinksminti: "Gary Medelis mėgsta vakarėlius, tačiau jis jau nebegeria. Maurcio Pinilla visada galvodavo tik apie vakarėlius, kai atvykdavo į rinktinę, o Eduardo Vargas kiekvieną kartą atvykęs į komandą atrodydavo tik prasčiau ir prasčiau."

Kritikos kliuvo ir didžiausiai Čilės rinktinės žvaigždei Alexiui Sanchezui: "Jis nuolatos būna su savo ausinėmis, valgo vienas ir visiškai nebendrauja su kitais futbolininkais."

J. Sampaoli Čilės rinktinei vadovavo nuo 2012 iki 2016 metų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...