J. Vardy nesigaili, kad atmetė "Arsenal" pasiūlymą

Po to kai Jamie Vardy triumfavo Anglijos „Premier“ lygoje su „Leicester“ ekipa, puolėjas galėjo pakelti savo sparnus į kitą ekipą. Jis turėjo progą persikelti į Londono „Arsenal“ ekipą, tačiau nusprendi likti kur yra.

O tokio sprendimo futbolininkas nesigaili. Jis teigė, jog mato, kaip „Arsenal“ ritasi žemyn, tačiau atskleidė, kad atmestas „Arsenal“ pasiūlymas nereiškia, kad jis atmestų visus kitus ekipų pasiūlymus.

„Noriu laimėti kaip galiu daugiau ir nenoriu turėti tiesiog vieną „Premier“ lygos medalį savo lentynoje. Tai būtų labai tuščia lentyna. Aš turiu kontraktą  su „Leicester“ ir pažiūrėsime kaip toli galime eiti. Kas žino, kas bus ateityje? Todėl, kad atmečiau „Arsenal“ pasiūlymą, kas buvo mano sprendimas, nereiškia, kad atmesčiau ir visų kitų komandų pasiūlymus. Į kiekvieną pasiūlymą žiūriu vienodai ir mėginu atrasti pliusus ir minusus“, - kalbėjo puolėjas.

„Niekada nesigailėsiu, to ką pasirinkau daryti. Aš esu šiek tiek aiškiaregys ir matau nuokalnę kurioje dabar yra „Arsenal“ ekipa“, - juokavo britas.