J. Vardy: "Šiuo metu esame ten, kur ir nusipelnėme būti"

Šį sezoną visus stebinanti "Leicester City" ekipa "Premier" lygoje ir toliau išlaiko antrąją vietą, nepaisant to, kad savaitgalį buvo nusileista "Manchester City" ekipai.

Jau antrąją Kalėdų dieną "lapių" laukia dar vienas rimtas išbandymas - dvikova su lygos lyderiais "Liverpool" futbolininkais.

Prieš šį susitikimą "Leicester" puolėjas Jamie Vardy, kuris yra rezultatyviausias visoje "Premier" lygoje, teigė, kad jo komanda nusipelnė būti ten, kur dabar ir yra.

"Jau prieš sezoną tikėjome savo galimybėmis, tačiau žinojome, kad viską turėsime įrodinėti kiekvienose rungtynėse. Manau, kad šiuo metu esame ten, kur ir nusipelnėme būti.

Į rungtynes su "Liverpool" turime žengti taip, kaip į bet kurį kitą susitikimą. Kaip jau sakiau, turime pakankamai talento bei galime sukelti sunkumų bet kuriai komandai, kai žaidžiame savo geriausią futbolą.

Esame šiek tiek nusivylę dėl rezultato mače su "Man City", tačiau turime tai pamiršti bei tinkamai pasiruošti dvikovai su "Liverpool" ekipa", - kalbėjo J. Vardy.