JAV - įspūdingas W. Rooney žaidimo epizodas (VIDEO)

Įspūdingas Wayne'o Rooney reidas šiąnakt atnešė "D. C. Unitied" komandai pergalę MLS pirmenybėse.

Iki rungtynių likus žaisti mažiau nei vienai minutei, W. Rooney rado jėgų ir pasivijo varžovą bėgusį link jų vartų, iš jo kokybiškai perėmė kamuolį ir maždaug iš 40 metrų atliko aukštą perdavimą į baudos aikštelę įkirtusiam komandos draugui.

W. Rooney perdavimas buvo idealus - Luciano Acosta puikiu smūgiu galva pasiekė komandai pergalę ir į savo sąskaitą įsirašė "hat-tricką".

Susitikimas baigėsi rezultatu 3-2. "Orlando City" nuo 55-os minutės žaidė mažumoje.

Vytautas Andriuškevičius, neseniai padėjęs parašą ant "D. C. United" sutarties, susitikimą stebėjo nuo atsarginių suolo.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">ARE YOU KIDDING US, <a href="https://twitter.com/WayneRooney?ref_src=twsrc%5Etfw">@WayneRooney</a>????? AMAZING!!!!! <a href="https://twitter.com/hashtag/DCvORL?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#DCvORL</a> <a href="https://t.co/Iys5sJBDOs">https://t.co/Iys5sJBDOs</a></p>&mdash; Major League Soccer (@MLS) <a href="https://twitter.com/MLS/status/1028827728298954752?ref_src=twsrc%5Etfw">August 13, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>