J.Kloppas sukritikavo UEFA tvarkaraštį

"Liverpool" treneris Jurgenas Kloppas sukritikavo UEFA tvarkaraštį.

Anot vokiečio, žaidėjai gali patirti traumas, kai nepailsėję po klubinio sezono privalės rungtyniauti Tautų taurės finalinėse varžybose.

"Birželio 1 dieną mes kovosime lemiamose Čempionų lygos rungtynėse Madride, o jau birželio 6 dieną įvyks nuostabus turnyras, pavadintas Tautų taure.

Visi žvelgė į mane, kai anksčiau tai pavadinau prasta idėja. O dabar - siurprizas: dvi Anglijos komandos pateko į Čempionų lygos finalą.

Jei dėl tokių dalykų nemokėsi tvarkytis su savo futbolininkais, tuomet kyla rimta grėsmė pribaigti šį nuostabų žaidimą.

Aišku, tai ne trenerio Garetho Southgate'o kaltė. Įdomus planavimas ir vėliau iškilęs nusistebėjimas, kai dvi Anglijos komandos žaidžia Čempionų lygos finale", - aiškino vokietis.

Jis taip pat sukritikavo UEFA nurodymą surengti Europos lygos finalą Baku mieste Azerbaidžane bei žvėriškas kainas sirgaliams Madride.

"Tai - keistas sprendimas. Nežinau, ką organizatoriai valgo pusryčiams, kai sugalvoja tokius dalykus. Pernai vykome į Kijevą - nuostabų miestą. Bet sunkiai tikėtina, jog komanda iš šios pasaulio dalies bus įtraukta į šį reikalą.

Madridas privalės pasiruošti priimti 200 tūkst. anglų sirgalių. Bet tokie sprendimai turi būti priimami atidžiau.

Galbūt tokie miestai privalėtų sutikti sumažinti fanų priėmimų kaštus? Šimtas svarų sterlingų už nakvynę viešbutyje, o ne 2700 svarų sterlingų. Šiuo atveju aš tikrai pritariu ekipos fanams", - teigė J.Kloppas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...