J.Kloppo reakcija į ČL burtus: vėl "Napoli"!

"Liverpool" ekipos treneris Jurgenas Kloppas emocingai sureagavo į ketvirtadienį ištrauktus Čempionų lygos grupių burtus.

Ceremonijoje dalyvavusius futbolo legendos nulėmė, jog "raudonieji" varžysis E pogrupyje ir kovos su "Napoli", "Salzburg" ir "Genk" komandomis.

"Vėl Neapolio klubas! Nežinau, kaip dažnai mes žaidžiame prieš šią "Serie A" ekipą, tačiau ši komanda yra labai patyrusi.

"Napoli" yra tiesiog geras klubas. Pernai spalio mėnesį "Anfield" stadione vykęs mačas buvo vienos geriausių mūsų rungtynių, nes atrodėme solidžiai.

Priešsezoniuose susitikimuose nekreipiau dėmesio į rezultatą, kai 2018 metais laimėjome 5:0. Šiemet nusileidome 0:3, tačiau tai taip pat nieko nereiškia. Aišku, matosi, kokia yra pajėgi italų komanda.

Jos treneris Carlo Ancelotti yra itin patyręs ir dažnai triumfuojantis šiame turnyre. Kai "Napoli" iškrito praėjusiame sezone, ekipai labai nedaug trūko iki kito žingsnio, taigi, italai viską prisimins ir laukia emocingi susitikimai, esu tuo įsitikinęs", - kalbėjo J.Kloppas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...