"Jonavos" klube - anglas Kleras Heh

Futbolo klubas „Jonava” toliau rikiuoja savo pajėgas ateinančiam sezonui. Pasirašyta „1+1” sutartis su puolėju, turinčiu Anglijos pilietybę, 21-erių Kler Heh.

Perspektyvus puolėjas Lietuvos futbolo gerbėjams jau yra pažįstamas - K.Heh jau rungtyniavo Alytaus „Dainavos” ekipoje bei žaidė už Latvijos aukščiausioje lygoje rungtyniaujančią „Jelgavos” ekipą.

Savo futbolo įgūdžius tobulino vienoje iš geriausių Šefildo „United” Anglijos futbolo akademijoje, žaidė už įvairaus amžiaus rinktines, o savo profesionalo karjerą pradėjo Škotijos antros pagal pajėgumą lygos komandoje „Dumbarton FC”. Po pusmečio praleisto Škotijoje, grįžo į Šefildą, o paskui karjerą tęsė Baltijos šalyse, žaisdamas už Alytaus ir Jelgavos ekipas.

Žaisdamas už Jelgavos ekipą puolėjas pasirodė 10-tyje susitikimų – 7 iš jų pradėjo startinėje sudėtyje.

Geriausias savo rungtynes vilkint Jelgavos komandos marškinėlius legionierius sužaidė Latvijos taurėje – per vienerias rungtynes pasižymėjo net 3 kartus.

K.Heh teigė, jog Jonavoje tikisi pademonstruoti geriausią savo žaidimą. „Pasirinkau Jonavą, nes manau, jog tai puiki vieta atsiskleisti, geros sąlygos tobulėti jaunam žaidėjui. Man patinka mano komandos draugai, tikiuosi, jog šį sezoną nuveiksime daug gero. Jonavos miestas nedidelis, tačiau man čia patinka.”

Sparčiai savo sudėtį formuojanti Jonavos komanda pasiruošimą sezonui pradėjo sausio 3-iąją.