Jorginho epizodą prisiminęs M. Arteta: "Esu nusivylęs tik dėl rezultato"

Mikelis Arteta po skaudžiai pasibaigusių rungtynių Londono derbyje teigė, kad vienas teisėjo sprendimas galėjo pakeisti šios dvikovos baigtį.

Sekmadienį "Arsenal" savo žiūrovų akivaizdoje 1:2 krito prieš "Chelsea". "Kanonieriai" pirmavo iki 83-os minutės, tačiau tada savo žodį tarė Jorginho ir Tammy Abrahamas.

Daug diskusijų kilo po to, kai išlyginamąjį įvartį įmušė Jorginho. "Arsenal" žaidėjai ir sirgaliai buvo tikri, jog italas dar anksčiau turėjo būti pašalintas iš aikštės.

Kalbėdamas apie šį epizodą, "kanonierių" treneris M. Arteta teigė: "Epizodas buvo daugiau nei akivaizdus, tačiau teisėjas galvojo kitą. Tai yra viskas, ką galiu pasakyti."

"Rezultatas yra nuviliantis, ypatingai, kai pralaimi tokiu rungtynių laiku", – tęsė strategas. – Visgi esu patenkintas dėl daug dalykų, kuriuos pamačiau aikštėje".

"Esu nudžiugintas tuo, kad visą darbą, kurį nuveikėme treniruotėse, pritaikėme šiose rungtynėse. Žinoma, liūdna dėl rezultato, tačiau atsilaikyti tiek laiko prieš fiziškai galingą "Chelsea" komandą nėra lengva.

Nemanau, kad pralaimėjome dėl koncentracijos stokos. "Chelsea", iki pirmojo įvarčio, mūsų vartams didelio pavojaus nekėlė", – pridūrė M. Arteta.