"Juventus" iki 2018 metų pratęsė sutartis su G. Buffonu ir A. Barzagli

Italijos čempionų stovykloje - geros žinios. Artimiausius du metus Turino "Juventus" komandai ir toliau atstovaus patyrę veteranai Gianluigi Buffonas ir Andrea Barzagli.

"Juventus" oficialioje svetainėje paskelbė, kad su futbolininkais pratęstas kontraktas iki 2018 metų. Tai reiškia, kad G. Buffonas karjerą Turino komandoje užbaigs būdamas 40-ies, o A. Barzagli po kontrakto pabaigos būdamas 37-erių taip pat greičiausiai kabins futbolo batelius ant vinies.

Po sutarties atnaujinimo "Juventus" centro gynėjas A. Barzagli sakė: "Esu labai laimingas susiedamas savo ateitį su "Juventus". Dabar privalome savo dėmesį sutelkti į paskutines dvejas šio sezono rungtynes."

Po sutarties atnaujinimo džiaugsmo neslėpė ir gyva Italijos futbolo legenda G. Buffonas: "Didžiuojuosi, kad "Juventus" parodė tikėjimą manimi. Tikiuosi, kad mano fantastiška istorija šiame klube baigsis tolimesnia sėkme."

38-erių metų vartų sargas "Juventus" klube rungtyniauti pradėjo 2001 metais. Iš viso "Bianconeri" gretose G. Buffonas jau sužaidė 579 rungtynes ir devynis kartus tapo Italijos čempionu.

Tuo tarpu A. Barzagli prie Turino klubo prisijungė 2011 metais ir "Serie A" pirmenybėse spėjo triumfuoti penkis kartus.