"Juventus" kartu su Vykintu Slivka pradėjo ruoštis naujam sezonui

Italijos čempionai pradėjo intensyvų pasiruošimą artėjančiam sezonui.

Turino „Juventus“ ekipos žaidėjai ir treneriai šį pirmadienį sugūžėjo į klubo treniruočių bazę pirmąjai treniruotei nuo pat praėjusio sezono pabaigos. Į treniruočių stovyklą buvo pakviesti 27 futbolininkai, iš kurių 18 žaidžia dublerių komandoje.

Nuo 2012-ųjų liepos mėnesio Turino klubo jaunimo iki 21 metų komandoje žaidžia ir lietuvis Vykintas Slivka, kuris pagaliau gavo išsvajotą kvietimą į pagrindinės komandos vasaros stovyklą. Saugo pozicijoje rungtyniaujantis 19-metis yra ne kartą sulaukęs dėmesio komandos trenerio Antonio Contes bei praėjusį sezoną pirmą kartą buvo įregistruotas „Serie A“ rungtynėms su „Genoa“, tačiau aikštėje nepasirodė.

2014 metų Pasaulio čempionate rungtyniavę „Juventus“ žaidėjai atostogaus ilgiau ir į Turiną sugrįš priklausomai nuo to, kiek rungtynių sužaidė Brazilijoje.

Vienintelis žaidėjas, kuris nebuvo pakviestas į treniruočių stovyklą, yra Fabio Quagliarella. Neabejojama, jog puolėjas šią vasarą bus parduotas.

Ateinančias dvi savaites A. Conte ves pratybas už uždarų durų, nes Vinove įkurta treniruočių bazė nėra pritaikyta atlaikyti didelius sirgalių srautus, kurie būdingi „Juventus“ vasaros stovykloms.

Naujam sezonui besiruošiančių žaidėjų sąrašas

Pagrindinė komanda:

Vartininkai: Marco Storari, Rubinho;
Gynėjai: Angelo Ogbonna;
Saugai: Kingsley Comanas, Simone Padoinas, Simone Pepe;
Puolėjai: Sebastianas Giovinco, Fernando Llorente, Carlosas Tevezas.

Dublerių komanda:

Vartininkai: Emilis Audero, Vincenzo Florillo;
Gynėjai: Ahmedas Gueye, Luca Barlocco, Matteo Liviero, Marco Motta, Frederikas Sorensenas, Attila Varga;
Saugai: Gabrielis Appeltas, Ousaimas Bouy, Marcelas Buchelis, Luca Marrone, Federico Mattiello, Vykintas Slivka, Mattia Vitale;
Puolėjai: Sergio Buencasa, Anastasios Donis, Leonardo Spinazzola.

juventus.lt