"Juventus" nesiruošia atsisveikinti su M. Allegri

Pasitraukimas iš UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio etape Turino "Juventus" vadovų nuomonės nepakeitė – jie pasitiki savo projektu ir Massimiliano Allegri, kuris yra svarbiausia plano dalis.

"Juventus" antradienį vakare namuose 1:2 nusileido sensaciją turnyre kuriančiai Amsterdamo "Ajax" komandai. "Juvė" aštuntfinalyje išsigelbėjo tik Cristiano Ronaldo dėka, tačiau ketvirtfinalyje portugalo dviejų tikslių smūgių jau nebeužteko.

Po rungtynių kalbėjęs M. Allegri patvirtino, kad jis net negalvoja apie pasitraukimą, o šią poziciją patvirtino ir "Juventus" prezidentas Andrea Agnelli.

"Ajax" visiškai nusipelnė būti pusfinalyje. Tai yra klubas, kuris ištisus metus dirba ties vienu tikslu. Šį sezoną jie sukėlė daug problemų "Bayern" komandai, o vėliau eliminavo mus ir Madrido "Real", – po rungtynių sakė A. Agnelli.

"Sezono pabaigoje mes pasikalbėsime su Massimiliano apie tolimesnę ateitį, tačiau kitą sezoną jis tikrai bus ant "Juventus" atsarginių suolo. Iki jo kontrakto pabaigos lieka vieneri metai", – poziciją dėl trenerio klausimo pasakė klubo vadovas.

Paklaustas apie patį sezoną, kuriame buvo pagrindinis tikslas iškovoti Čempionų lygą, A. Agnelli atsakė: "Mes esame labai arti savo aštuntojo iš eilės "Serie A" čempionų titulo ir tai yra kažkas neįtikėtino."