"Juventus" sezono startas - prasčiausias per beveik 30 metų

Vakarykštės rungtynės, kurias Turino "Juventus" užbaigė dešimtyje, vainikavo prasčiausią sezono startą per kiek mažiau nei trisdešimt metų.

Vos prieš keletą mėnesių Massimiliano Allegri atvedė savo auklėtinius iki treble bei UEFA Čempionų lygos finalo, tačiau šiemet situacija yra visiškai kitokia.

Puikus "Sassuolo" snaiperio Nicola Sansone baudos smūgis bei Giorgio Chiellini raudona kortelė buvo ryškiausi ketvirtojo "Juvės" pralaimėjimo "Serie A" pirmenybėse įvykiai.

Dabar po dešimties rungtynių "bianconeri" rikiuojasi tik dvyliktojoje Italijos čempionato pozicijoje ir jau 11 taškų atsilieka nuo viršūnėje esančio "Roma" klubo.

"Juventus" futbolininkai taip blogai sezono nebuvo pradėję nuo pat 1987-ųjų. Be to, būtent tais pačiais metais Turino vienuolikė paskutinį kartą patyrė ir keturias nesėkmes per dešimt pirmųjų turų.

Įdomu, jog vakar "senoji senjora" jau penktąsyk šį sezoną praleido įvartį po pirmo varžovų smūgio į vartų plotą. Analogiškai nuginkluoti Gianluigi Buffoną jau pavyko "Udinese", Veronos "Chievo", "Frosinone" bei "Bologna" snaiperiams.

Belieka spėlioti, ar pastaruosius kelerius metus Italijoje dominavęs klubas sugebės atsigauti, ar dar nepasibaigus šiam sezonui sulauks reikšmingų permainų.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...