K. Benzema: mėgavausi šiomis rungtynėmis

Ilgai tylėjęs Karimas Benzema "iššovė" pačiu laiku - prancūzo dublis padėjo Madrido "Real" klubui prasibrauti iki UEFA Čempionų lygos finalo.

30-metis futbolininkas šį sezoną rezultatyvumo prasme turi vieną prasčiausių karjeros etapų ir pastaruoju metu net buvo paliktas už komandos vienuoliktuko.

Tačiau atsakomosiose pusfinalio rungtynėse su "Bayern" puolėjas įrodė, kad vis dar turi parako - pelnė du įvarčius, kurie nulėmė lygiąsias ir patekimą į finalą. Prancūzas ir be įvarčių buvo itin naudingas komandai - nepaisant to, kad rungtyniavo puolimo pozicijoje, jis rungtynėse buvo daugiausiai kamuolių perėmęs žaidėjas.

"Tai buvo labai sunkios rungtynės prieš labai stiprų varžovą. Žinojome, kad mūsų laukia sudėtinga ir intensyvi dvikova, tačiau sugebėjo pelnyti du svarbius įvarčius. Labai džiaugiuosi, kad vėl esame finale.

Asmeniškai man tai buvo nuostabus vakaras, kaip ir visai komandai. Aš sunkiai dirbu, tačiau ne visada viskas klostosi taip, kaip norėtum pats. Šiandien mėgavausi kiekvienu prisilietimu prie kamuolio", - kalbėjo K. Benzema.

Prancūzui tai buvo ketvirtasis įvartis šiame Čempionų lygos sezone.