K. Benzema: "Širdyje esu 10-ojo numerio žaidėjas"

Pastaruoju metu aikštėje spindintis Karimas Benzema sekmadienį sužaidė vienas geriausių savo karjeros rungtynių, o jo atstovaujama Madrido "Real" ekipa šventė pergalę prieš Barselonos "Espanyol".

K. Benzema šioje sezono stadijoje jau yra pagerinęs visą savo praėjusio sezono statistiką. 31-erių metų prancūzas per 33 susitikimus yra įmušęs 15 įvarčių ir atlikęs šešis rezultatyvius perdavimus.

Prieš "Espanyol" prancūzas įmušė du įvarčius, tačiau jis šiose rungtynėse spindėjo ne tik tiksliais smūgiais – dalijo puikius perdavimus, kūrė pozicines atakas ir draskė "Espanyol" gynybą aštriais reidais.

"Negaliu pasakyti, ar tai buvo geriausias mano sezono rungtynės, tačiau aš jomis tikrai mėgavausi", – po mačo pareiškė prancūzas.

"Noriu, kad tai tęstųsi ir toliau. Žinoma, įvarčiai ir rezultatyvūs perdavimai visada yra svarbiausi, tačiau futbolas susideda ir iš kitų smulkių detalių.

Daugelis žmonių puolėjus vertina tik pagal jų įvarčių skaičių, tačiau aš nesu, kaip kiti devintieji numeriai. Širdyje esu puolėjas, turintis 10-ojo numerio savybių", – pridūrė K. Benzema.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...