K. Benzema vėl svariai prisidėjo prie "Real" pergalės, "Celta" nubaudė "Atletico"

Šeštadienį Ispanijos "La Liga" pirmenybėse sužaistos dvejos 3-ojo turo rungtynės.

Pirmoji dvikovoje Vigo "Celta" namuose priėmė Madrido "Atletico". Diego Simeone auklėtiniams buvo suduotas skaudus smūgis - lyg ant sparnų antrąjį kėlinį pradėjusi "Celta" šventė pergalę rezultatu 2:0.

Po pirmojo kėlinio buvo visiška lygybė - nė viena komanda nepelnė įvarčio, tačiau jau nuo pat rungtynių pradžios šeimininkai rodė charakterį,

Antrojo kėlinio pradžia "Celta" komandai buvo ideali - Diego Godinas prie baudos aikštelės slystelėjo, kai gavo perdavimą iš Filipe Luiso. Greitai kamuolį iš varžovų perėmęs Maximiliano Gomezas galingu smūgiu nuginklavo Janą Oblaką.

"Atletico" katastrofa antrojo kėlinio pradžioje tęsėsi ir toliau - tas pats M. Gomezas 52-ąją minutę atliko puikų perdavimą Iago Aspasui, o šis tiksliu smūgiu padidino pranašumą iki dviejų įvarčių.

Reikalai "Atletico" komandai kuo toliau, tuo labiau klostėsi blogyn - 70-ąją minutę iš aikštės už antrąją geltoną kortelę buvo išvarytas Stefanas Savičius, todėl svečiai iš sostinės liko žaisti dešimtyje.

Dar prieš išvarant gynėją "Celta" buvo įmušusi trečiąjį įvartį, tačiau po kelių minučių VAR sistema užfiksavo nuošalę.

Per likusį laiką stebuklų neįvyko ir "Celta" pasiekė antrąją pergalę šiame sezone. Savo ruožtu "Atletico" komanda jau antrą kartą praranda taškus, tik šį kartą negavo nė vieno.

Kitose vakaro rungtynėse vėl užtikrintą pergalę pasiekė Madrido "Real" klubas. Juleno Lopetegui auklėtiniai namuose rezultatu 4:1 įrodė pranašumą prieš "Leganes".

Garethas Bale'as išvedė svečius į priekį, tačiau pirmojo kėlinio viduryje "Leganes" atstatė pusiausvyrą po 11 metrų baudinio.

Antrajame kėlinyje Madrido "Real" nebuvo nusiteikęs juokauti ir įmušė dar tris įvarčius. Dublį pasiekė Karimas Benzema, o dar vieną įvartį nuo 11 metrų žymos pridėjo Sergio Ramosas.

Įdomu tai, kad lygiai tokiu pačiu rezultatu "baltieji" nugalėjo ir "Girona", o įvarčius taip pat mušė visi trys žaidėjai, įskaitant ir K. Benzema pasiektą dublį.

Madrido "Real" kol kas neprarado nė taško ir rikiuojasi pirmoje pozicijoje. J. Lopetegui auklėtiniai kol kas taip pat neturi lygių puolime - per trejas rungtynes jau įmušta 10 įvarčių.

Rezultatai:

"Celta" 2 - 0 "Atletico"
46' [1 - 0] M. Gomez
52' [2 - 0] I. Aspas
70' S. Savič ("Atletico") pašalintas iš aikštės

"Real Madrid" 4 - 1 "Leganes"
17' [1 - 0] G. Bale
24' [1 - 1] G. Carrilo (11 m. baudinys)
48' [2 - 1] K. Benzema
61' [3 - 1] K. Benzema
66' [4 - 1] S. Ramos (11 m. baudinys)

<iframe width="500" height="315" src="//ok.ru/videoembed/970386967088" frameborder="0" allow="autoplay" allowfullscreen></iframe>

Turnyrinė lentelė:

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...