K. De Bruyne sukritikavo R. Martinezo žaidimo taktikas

Vienas geriausių "Premier" lygos saugų Kevinas De Bruyne mano, kad Belgijos rinktinei yra kur tobulėti, o ypatinga - trenerių štabui, kurie saugo teigimu, ne visiškai tinkamai pasirenka žaidimo taktikas.

Belgijos rinktinė kartu su K. De Bruyne paskutinėse draugiškose rungtynėse rezultatu 3-3 sužaidė lygiosiomis su Meksika. "Manchester City" klubo saugas mano, kad būtent dėl prasto žaidimo plano pasirinkimo jie stringa prieš tokias rinktines kaip Meksika.

"Meksika paprasčiausiai buvo taktiškai geresnė komanda nei mes", - sakė K. De Bruyne. - Jie mūsų penkis gynėjus privertė žaisti giliai savo aikštėje, o mūsų saugų linija tiesiog plaukiojo aikštės viduryje - žaidėme penki prieš septynis".

"Mes per daug pasitikime savo talentais. Kol neturėsime geros taktinės sistemos, tol turėsime rimtų sunkumų su tokiomis šalimis kaip Meksika. Gaila, kad mums dar nepavyko rasti sprendimo šiai problemai.

Žinoma, kad mes turime tam tikrą žaidimo sistemą, tačiau joje yra per daug gynėjų ir atakuojančių žaidėjų, kurie nori būti su kamuoliu", - savo mintis dėstė prie Pepo Guardiolos idealiai atsiskleidęs belgas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...