K. De Bruyne treniruotės metu patyrė rimtą traumą

Itin sėkmingą "Manchester City" sezono pradžią aptemdė Kevino De Bruyne trauma - skelbiama, kad šiandien įvykusioje treniruotėje belgas patyrė rimtą kelio traumą.

Patikimas Belgijos žurnalistas rašo, kad tiksli kelio trauma dar nėra žinoma, tačiau ji yra rimta ir pats futbolininkas gali būti priverstas nerungtyniauti iki dviejų mėnesių.

Tai itin didelė netektis Anglijos čempionų vardą ginančiai komandai - De Bruyne praėjusį sezoną ne tik buvo geriausias "miestiečių" gretose, bet ir visoje lygoje.

K. De Bruyne pirmajame ture sužaidė gerą pusvalandį prieš Londono "Arsenal", tačiau panašu, kad tai ir tebuvo vienintelės minutės šioje sezono pradžioje.

Jeigu informacija apie traumos rimtumą pasitvirtins, belgas gali praleisti artimiausias aštuonias "Premier" lygos rungtynes ir UEFA Čempionų lygos grupių etapo pradžią.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">Kevin De Bruyne (27) has suffered a knee injury in training. Full extent not known as yet, but fears that he might be out for a while (as in +2 months). <a href="https://twitter.com/hashtag/mcfc?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#mcfc</a> <a href="https://t.co/TNCbxGW7Qw">pic.twitter.com/TNCbxGW7Qw</a></p>&mdash; Kristof Terreur  (@HLNinEngeland) <a href="https://twitter.com/HLNinEngeland/status/1029743904470515712?ref_src=twsrc%5Etfw">August 15, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>