K. Dolbergo smūgis sulaužė sirgaliaus ranką

Kasperas Dolbergas šį sezoną įmušė 23 įvarčius, bet vienas smūgis pro šalį buvo itin skausmingas Amsterdamo "Ajax" sirgaliui.

19-metis šį sezoną demonstruoja puikią sportinę formą ir, nors su savo komanda nelaimėjo Nyderlandų pirmenybių, trečiadienį prieš "Manchester United" kausis UEFA Europos lygos finale.

Jo šūvis nukentėjusian Stijnui Udo nuotaikos nesugadino, bet snaiperis stengsis tai padaryti "raudonųjų velnių" sirgaliams.

"Jis skriejo labai greitai. Kamuolys atsitrenkė į mano riešą labai stipriai", - "Ajax" aistruolis pasakojo AT5.

"Pertraukos metu aš nuėjau prie pirmosios pagalbos medikų, jie man davė pakelį ledo, bet aš nenorėjau praleisti mačo. "Ajax" galėjo tapti čempionais!"

"Po rungtynių nuvykau į ligoninę. Iš pradžių maniau, kad tai tik sumušimas, bet atlikus Rentgeno testus paaiškėjo, jog susilaužiau riešą dviejose vietose."

Nyderlandų sostinės klubas nuo to laiko Stijno Udo jau atsiprašė bei žadėjo jam už patirtas kančias atsilyginti. "Ajax" minėtose rungtynėse prieš "Willem II" triumfavo rezultatu 3-1, bet "Eredivisie" nugalėtojais galiausiai vis tiek tapo Roterdamo "Feyenoord".

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/kasperdolberg">@kasperdolberg</a> Can you please don&#39;t shoot over the goal during warm up? I was behind the Willem II goal and now have a double wrist fracture <a href="https://t.co/JpSF9NgXfF">pic.twitter.com/JpSF9NgXfF</a></p>&mdash; Stijn Udo (@StijnU) <a href="https://twitter.com/StijnU/status/864393510761484288">May 16, 2017</a></blockquote> <script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Kreipdamasis į Dolbergą Twitter tinkle, sirgalius rašė: "Gal malonėtum apšilimo metu nesmūgiuoti virš vartų? Aš buvau už "Willem II" vartų, o dabar turiu dvigubą riešo lūžį."