K. Manolas: "Tik "Real" ir "Barcos" pasiūlymai priverstų pagalvoti apie išvykimą"

"Roma" komandos gynėjas Kostas Manolas atskleidė, kad Italijos sostinės ekipos gretas galėjo palikti praėjusį sezoną, tačiau priimti tokį sprendimą jam nėra lengva.

"Pasirašiau naują kontraktą, nes maniau, kad jo nusipelniau", - sakė Manolas. - Galėjau palikti klubą du ar tris kartus praėjusį sezoną, tačiau nepadariau to, nes aš buvau sužaidęs bene geriausią karjeros sezoną šioje komandoje".

K. Manolo kontrakte yra įrašyta viso labo 36 mln. eurų išpirkos suma, tačiau žaidėjas to nesureikšmina: "Niekada neprašiau, kad būtų panaikinta mano išpirka. Kad ir kaip apie tai kalbama spaudoje, nemanau, kad ši suma yra maža. "Roma" prieš įrašydama tokią išpirkos sumą įvertino visą situaciją."

Paklaustas, kokio klubo pasiūlymas jį priverstų rimtai pagalvoti apie išvykimą, graikas įvardijo kone kiekvienam futbolininkui būdingą atsakymą:

"Jeigu tokie klubai kaip "Real" ir "Barca" su tavimi susisiekia, o to nesi Francesco Totti, kuris tokią galimybę atmetė, manau, kad kiekvienas apie tai rimtai pagalvotų. Visada reikia įvertinti turimą situaciją, nes palikti "Roma" tikrai nėra lengvas sprendimas."

K. Monolas "romėnų" gretose rungtyniauja nuo 2014 metų ir jau yra sužaidęs 180 rungtynių.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...