K. Mbappe: "Messi turi laimėti šių metų "Ballon d'Or"

Vienintelis Lionelį Messi kovoje dėl "Auksinio batelio" pavyti dar galintis Kylianas Mbappe mano, kad šiais metų "Ballon d'Or" apdovanojimą į savo rankas paims būtent argentinietis.

Nepaisant to, kad L. Messi yra laikomas geriausiu planetos futbolininku, jis "Auksinio kamuolio" nebeiškovoja ketverius metus. Visgi šį sezoną pagal įvarčių statistiką argentinietis lygių sau praktiškai ir neturėjo.

Su žurnalistais bendravęs Prancūzijos rinktinės lyderis Kylianas Mbappe teigė, kad teisingiausia būtų šių metų apdovanojimą įteikti L. Messi.

"Nepaisant pasitraukimo iš Čempionų lygos, Messi yra neabejotinai numeris vienas", – apie "Ballon d'Or" favoritą pasisakė prancūzas.

"Jis jau parodė, kad yra geriausias šiais metais. Žinoma, šio apdovanojimo rinkamai nusikels iki gruodžio, tačiau aš neturiu jokių abejonių dėl jo šansų laimėti", – pridūrė K. Mbappe.

K. Mbappe šį sezoną iš L. Messi dar gali nugvelbti "Auksinį batelį", tačiau paskutinėse "Ligue 1" rungtynes jam reikia įmušti bent keturis įvarčius.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...