K. Trippieras džiaugiasi "Tottenham" ekipos rezultatais

Londono "Tottenham" ekipa pastaruoju metu yra kamuojama traumų, tačiau tai komandos neišmušė iš vėžių svarbiu sezono metu.

UEFA Čempionų lygos aštuntfinalio pirmosiose rungtynėse "pentinai" namuose rezultatu 3:0 įveikė Dortmundo "Borussia" bei viena koja jau yra kitame etape, "Premier" lygoje komanda laimėjo keturis pastaruosius susitikimus bei tvirtai žengia trečioje turnyrinės lentelės vietoje.

Tokiais komandos rezultatais džiaugiasi "Tottenham" komandos gynėjas Kieranas Trippieras, kuris pastebi, jog šioje sezono stadijoje rezultatai yra svarbiau, nei demonstruojamas geras žaidimas.

"Pastarosios savaitės mums buvo labai geros. Suprantame, kad galėjome žaisti geriau, bet rezultatai šiuo metu yra pats svarbiausias dalykas.

Turėjome keletą traumų, tačiau kiti žaidėjai puikiai atliko savo darbą", - bendraudamas su "Soccer AM" teigė K. Trippieras.

Anglas negailėjo pagyrų puikią sportinę formą demonstruojančiam Heung-min Sonui, kuris jau dukart sezono metu buvo išvykęs į turnyrus su savo šalies nacionaline rinktine.

"Pažiūrėkite į Soną, nuo vasaros jis sužaidė tris turnyrus su šalies nacionaline rinktine, bet ir toliau atrodo šviežias.

Jis sugrįžo ir pelno svarbius įvarčius, kurie padeda pasiekti reikiamą rezultatą", - komandos draugą gyrė krašto gynėjas.