Kalėdos anksčiau laiko? "Man Utd" susiejo ateitį su C. Smallingu

Pastiprinimo gynyboje ieškantis "Manchester United" nusprendė nauju kontraktu apdovanoti dabartinį komandos gynėją – Chrisas Smallingas susiejo ateitį su "raudonaisiais velniais".

"Man Utd" rungtynių su "Liverpool" išvakarėse pranešė, kad C. Smallingas padėjo parašą ant naujos sutarties, galiosiančios iki 2022 metų. Į sutartį yra įtraukta galimybę bendradarbiavimą pratęsti dar metams.

"Esu laimingas tęsdamas kelionę "Man Utd" ekipoje", - rašė gynėjas. - Man didžiulė garbė žaisti tokiame klube ir noriu padėkoti visiems žmonėms, su kuriais esu pastaruosius devynerius metus".

C. Smallingas į Mančesterį atvyko 2010 metais. Iš viso "Man Utd" klube gynėjas jau yra sužaidęs 307 rungtynes ir įmušęs 18 įvarčių.

Ankstesnė futbolininko sutartis turėjo baigtis po šio sezono.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">We are delighted to announce <a href="https://twitter.com/ChrisSmalling?ref_src=twsrc%5Etfw">@ChrisSmalling</a> has signed a new <a href="https://twitter.com/hashtag/MUFC?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MUFC</a> contract.<br> <br>Congrats, Chris!  <a href="https://t.co/iKFK32ep84">pic.twitter.com/iKFK32ep84</a></p>&mdash; Manchester United (@ManUtd) <a href="https://twitter.com/ManUtd/status/1074008754545401862?ref_src=twsrc%5Etfw">December 15, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>