„Kauno Žalgiris“ sužais kontrolines rungtynes Ukrainoje

Rinktinių pertraukos metu „Kauno Žalgirio“ futbolininkai keliaus į Ukrainą ir sužais kontrolines rungtynes su stipriausioje šalies lygoje rungtyniaujančiu Lvovo „Karpaty“ klubu.

Spalio 12 dieną (šeštadienį) kauniečiai kontrolines rungtynes su devintą vietą šiuo metu Ukrainos čempionate užimančiu „Karpaty“ klubu žais beveik 30 000 sirgalių talpinančiame „Ukraina“ stadione.

Šios rungtynės taip pat įprasmins ir gegužės pabaigoje pradėtą klubų bendradarbiavimą – gegužės 20 dieną abiejų klubų atstovai sudėjo parašus ir pasirašė bendradarbiavimo sutartį.

Į Ukrainą vyks šie futbolininkai: D.Mikelionis, D.Vilkas, A.Klimavičius, R.Sadauskas, M.Dapkus, K.Šilkaitis, J.Bušmanas, L.Pilibaitis, D.Galkevičius, B.Anisas, D.Romanovskij, S.Urbys, R.Krušnauskas, P.Otele, ir D.Vinckus.

Komandai nepadės Lietuvos rinktinėms atstovaujantys D.Matulevičius, E.Vaitkūnas, P.Širvys, D.Šešplaukis ir vis dar suspenduotas Rudinilsonas.

Rungtynės Ukrainoje šeštadienį prasidės 17 valandą, o tiesioginė rungtynių transliacija yra numatyta Lvovo komandos Youtube kanale.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...