"Kauno Žalgiryje" – du nauji žaidėjai

Paskutines kontrolines rungtynes savaitgalį sužaidęs ir jau kovo 8 dieną A lygos čempionate startuosiantis „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas turi dar du naujokus.

Klubą papildė treniruočių ir draugiškų rungtynių metu užsirekomendavęs prancūzas Stevenas Thicot ir lietuvis Domantas Putrius.

Prancūzijos stipriausios lygos „Nantes“ klubo auklėtinis į Lietuvą atvyko iš antroje pagal pajėgumą JAV lygoje rungtyniavusios Šarlotės „Independence“ komandos.

Prancūzijos U-17 vaikinų rinktinėje taip pat žaidęs 33-ejų metų futbolininkas savo karjeroje su Sedano „Ardennes“ komanda yra debiutavęs ir Prancūzijos „Ligue 1“ čempionate, vėliau rungtyniavo Škotijoje („Hibernian“), Portugalijoje („Naval“, „Belenenses“ ir „Tondela“), Rumunijoje (Bukarešto „Dinamo“), Graikijoje (AEL) ir Malaizijoje („Melaka United“).

„Kauno Žalgirio“ marškinėlius vilkės ir nuo pat pasirengimo sezonui pradžios su komanda treniruotėse prakaitą liejęs 20-metis D.Putrius. Lietuvos jaunimo rinktinių narys rungtyniavo Nacionalinės futbolo akademijos (NFA) komandose ir buvo sudaręs sutartį su dar pernai A lygoje žaidusia Kauno „Stumbro“ komanda.

S.Tichot Kauno klube vilkės 87-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais, o D.Putrius – 13-uoju.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...