Kepa atvyksta į Londoną užbaigti rekordinio perėjimo (VIDEO)

Londono "Chelsea" paskutinę Anglijos "Premier" lygos žaidėjų perėjimų dieną sudrebins pasaulį - paklos rekordinius pinigus už naują vartininką.

Šią vasarą jau buvo sumuštas šios pozicijos rekordas, kai "Liverpool" už Alissoną paklojo 70-75 mln. eurų. "Chelsea" šią sumą permuš - į Londoną jau atvyksta 23-ejų metų Ispanijos rinktinės vartininkas Kepa.

Apie futbolininko ketinimus atvykti į "Chelsea" pranešimai pasklido tik vakar naktį. Dabar visa Ispanijos žiniasklaida mirga nuo naujienų, kad Londono klubas sumokės Bilbao "Athletic" ekipai Kepos kontrakte nurodytą išpirkos sumą - net 80 mln. eurų.

Žurnalistai jau užfiksavo vartininką atvykusį Madrido oro uostą, iš kurio jis tiesiai patrauks į Anglijos sostinę.

Tik paskelbus apie Kepos įsigijimą, Thibaut Courtois bus parduotas Madrido "Real" klubui už 30-35 mln. eurų.

Įdomu tai, kad tas pats Kepa dar praėjusią žiemą Madride turėjo atsidurti už 20 mln. eurų, tačiau Zinedine'as Zidane'as užkirto kelią šiam sandoriui ir Kepa tada pasirašė naują sutartį su kur kas įspūdingesne išpirkos suma.<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="es" dir="ltr">Llega <a href="https://twitter.com/kepa_46?ref_src=twsrc%5Etfw">@kepa_46</a> a Madrid. Vía <a href="https://twitter.com/PabloDiazPrado?ref_src=twsrc%5Etfw">@PabloDiazPrado</a> <a href="https://t.co/WFarDt8Ugh">pic.twitter.com/WFarDt8Ugh</a></p>&mdash; Alberto Pereiro (@AlbertoPereiro) <a href="https://twitter.com/AlbertoPereiro/status/1026869140135530496?ref_src=twsrc%5Etfw">August 7, 2018</a></blockquote><script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...