Kovingoje Kamerūno ir Australijos dvikovoje - lygiosios (VIDEO)

18 valandą Lietuvos laiku Sankt Peterburge įvyko 2017 metų FIFA Konfederacijų taurės B grupės antrojo turo rungtynės.

Ginklus tarpusavyje surėmė Kamerūno ir Australijos rinktinės. Abi komandos ir toliau lieka be pergalės skonio - po 90 minučių kovos teisėjas iš Serbijos skelbė lygiąsias rezultatu 1-1.

Rungtynės prasidėjo abiejų komandų greitu žaidimu. Nei vieni, nei kiti nebuvo nusiteikę ilgai kontroliuoti kamuolį aikštės viduryje, tačiau iš greitų atakų išpešti naudos lengva nebuvo - itin pavojingų progų nebuvo sukurta.

Įpūsėjus pirmajam kėliniui grėsmingiau žaidė Kamerūno futbolininkai, kurie pačioje kėlinio pabaigoje ir pasiekė pirmąjį įvartį. Puikų tolimą perdavimą atlikęs Michaelis Ngadeu-Ngadjui surado Andre-Franką Zambo, o šis vienu lietimu nukreipė kamuolį į Australijos ginamus vartus.

Antrajame kėlinyje futbolas buvo visiškai kitoks - australai žymiai agresyviau puolė, todėl nemažai darbo gynyboje teko kamerūniečiams. 46-ąją minutę arti išlyginamojo įvarčio buvo Tomi Juricas, tačiau kamuolys tikslo nepasiekė.

56-ąją minutę galutinį tašką šioje akistatoje galėjo padėti Benjaminas Moukandjo, tačiau šis nesugebėjo realizuoti idealios progos pasižymėti - afrikietis sulaukė puikaus perdavimo baudos aikštelėje, vartai buvo tušti, tačiau jo smūgis tikslo taip pat nepasiekė.

"Neįmuši tu, įmuša tau" taisyklė pasitvirtino - 60-ąją minutę į Kamerūno vartus buvo paskirtas 11 metrų baudinys, kurį sėkmingai realizavo ir rezultatą šioje akistatoje išlygino Markas Miliganas.

77-ąją minutę puikią progą vėl išvesti Kamerūną į priekį turėjo Vincentas Aboubakaras, tačiau ir šį kartą kamuolys skriejo šalia skersinio.

Per likusį laiką rimtesnių progų komandos nebesukūrė ir susitikimas baigėsi lygiosiomis, kurios ne itin tenkino abi komandos.

Tiek Kamerūnas, tiek Australija į savo sąskaitą įsirašė pirmuosius taškus ir paskutiniajame ture turės tik minimalius šansus pakovoti dėl vietos pusfinalyje prieš vokiečius bei čiliečius.

Rezultatas:

Kamerūnas 1 - 1 Australija
45+1' [1 - 0] A-F. Zambo
60' [1 - 1] M. Miligan (11 m. baudinys)

 

 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...