"Kruoją" papildė T.Salamanavičius ir R.Pilotas

Jau artėjantį savaitgalį startuos naujasis Lietuvos A lygos sezonas. Lietuvos vicečempionai Pakruojo „Kruoja“ sukirtorankomis su dviem naujokais – Tomu Salamanavičiumi ir Ryčiu Pilotu, taip pat pasirašyta nauja sutartis su Donatu Strockiu.

D.Strockis – toli gražu ne naujokas „Kruojos“ gretose. Futbolininkas prie komandos prisijungė dar 2012 m., o praėjusiame sezone stipriai prisidėjo prie to, jog klubas pasiektų rekordines aukštumas A lygoje. Donatas geriausiai jaučiasi vidurio gynėjo pozicijoje.

21 metų T.Salamanavičius su „Kruoja“ naujajam sezonui rengiasi praktiškai nuo pasiruošimo pradžios, dalyvavo ir treniruočių stovykloje Kipre. Tomas gali rungtyniauti ne tik krašte, tai – gana universalus žaidėjas. Naujokas profesionalo karjerą pradėjo „Ekrano“ klube, vėliau trumpam buvo paskolintas Gargždų „Bangai“, o praėjusiame sezone vėl vilkėjo Panevėžio klubo marškinėlius. Taip pat rungtyniavo šalies jaunimo rinktinėse.

R.Pilotas – dar vienas Lietuvos futbolo gerbėjams gerai žinomas žaidėjas. Taip pat kaip Tomas, karjerą pradėjo Panevėžyje, kur vilkėjo „Ekrano“ marškinėlius. Praėjusio sezono viduryje persikėlė į „Klaipėdos Granitą“. Rytis irgi yra atstovavęs įvairių amžių Lietuvos jaunimo rinktines. Panevėžietis rungtyniauja dešiniajame gynybos krašte.

Paulius Jakelis, fkkruoja.lt

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...