K.Sarsanija: mūsų tikslas - tik pergalė prieš "Šachtior"

Europos lygos varžybų antrojo etapo rungtynių su Karagandos „Šachtior“ vienuolike išvakarėse, „Atlanto“ vyriausiasis treneris Konstantinas Sarsanija nedaugžodžiavo.

– Kokios nuotaikos po pergalės prieš Liuksemburgo komandą?

– Kovingos. Rimtai rengiamės sudėtingoms rungtynėms su Kazachstano komanda. Pajėgus varžovas. Žengsime į aikštę tik laimėti. Jei kitaip – nėra ko žaisti.

– Daug surinkote informacijos apie varžovus?

– „Šachtior“ ekipą išstudijavome – turime pakankamai žinių. Todėl varžovus iš Karagandos gerai žinome, žinome prieš ką teks kovoti.

– Taip sutapo, kad pastaraisiais metais treniruočių stovyklose teko žaisti kontrolines rungtynes net su trimis Kazachstano vienuolikėmis. Gal ir šių rungtynių įrašai pasitarnaus?

– Šioje didelėje šalyje komandos yra nepanašaus meistriškumo, skirtingo žaidimo stiliaus, todėl iš anų kontrolinių varžybų mums naudos nedaug.

– Daug kas tvirtina, kad „Šachtior“ klubas – stiprus ir „Atlantui“ nėra vilčių iškopti į kitą etapą.

– Sutinku, Kazachstano vienuolikė – stipri, tačiau nesutinku, kad mes neturime vilčių.

– Ar „Atlanto“ stovykloje daug traumuotų žaidėjų?

– Į šį klausimą tiksliai galiu atsakyti varžybų dieną. Toks gyvenimas – negali žinoti, kas atsitiks už valandos ar kitą dieną. Šiandien klube yra du traumuoti futbolininkai – Ovidijus Verbickas ir Markas Beneta. Jie tikrai neišbėgs į aikštę ketvirtadienį.

– Bus kokių nors pokyčių ekipoje, žaidusioje Klaipėdoje su Diferdanžo klubu?

– Kas rungtyniaus, tradiciškai spręsime prieš rungtynes. Žiūrėsime, kaip kuris žaidėjas jausis tuo laiku. Likus daugiau nei parai iki varžybų tikrai negaliu atsakyti.

atlantas.lt