L. Bonucci apie C. Ronaldo atvykimą: pagaliau prieš "Real" nebereikės pradėti rungtynių su įvarčio deficitu

Į Turino "Juventus" šią vasarą sugrįžęs Leonardo Bonucci mano, kad UEFA Čempionų lygoje "senoji senjora" turės gerokai didesnius šansus, kai komandą papildė Cristiano Ronaldo.

C. Ronaldo rungtyniaudamas Madrido "Real" klube buvo tapęs tikru galvos skausmu "Juventus" gynėjams Čempionų lygoje - per paskutinius du metus į "Juvės" vartus jis įmušė penkis įvarčius.

Spaudos konferencijoje kalbėjęs L. Bonucci pareiškė, kad Madrido "Real", paskutinius tris metus neturintis lygių Europoje, pagaliau rungtynių nepradės "su įvarčio pranašumu".

"Kiekvienais metais "Real" turėdavo pranašumą, kai jų gretose žaidė Cristiano Ronaldo. Pagaliau dabar, kai Ronaldo paliko juos, mums nebereikės rungtynių pradėti rezultatui esant 0:1", - kiek šypsodamasis teigė L. Bonucci.

"Mums yra didžiulė garbė, kad jis žais mūsų komandoje. Treniruotis su juo yra motyvacija kiekvienam žaidėjui. Treniruotėse jis nepraranda koncentracijos ir yra susitelkęs į detales. Jis neabejotinai pakels "Juventus" į aukštesnį lygį, nes mes nuo jo tik tobulėsime", - gražių žodžių apie portugalą negailėjo gynėjas.